Lataa mobiili Imitsi-kortti puhelimeesi nyt!

12.4.2018


Imatran Kaupunkikeskusta Imitsin jäsenistöstä osa teki uuden aluevaltauksen ottamalla käyttöön mobiilin kanta-asiakas- ja etukortin.

Mukana olevien määrä kasvaa pikkuhiljaa, tavoitteena saada jäsenyritykset mukaan kattavasti. Kortti kantaa nimeä Imitsi-kortti ja sen voi ladata omasta sovelluskaupasta lataamalla Cardu-sovelluksen ja sieltä Imitsi-kortin. Lataaminen onnistuu myös tämän linkin kautta www.cardu.com/imitsi

Korttiin rekisteröidytään, mutta se on täysin ilmainen.

Monet asiakkaat ja matkailijat ovat kyselleet kanta-asiakas kortteja tai muita etuja, joita jäsenliikkeissämme asioivat voisivat käyttää. Pienelle yritykselle oman kortin perustaminen voi olla hankalaa ja kallistakin. Lyömällä hynttyyt yhteen, saatiin synnytettyä yhteinen kortti, jossa tarjolla on perustietoa yrityksistä, etukuponkeja, leimapasseja yms. Tarkoituksena on saada alueen yritykset mahdollisimman kattavasti mukaan korttiin. Kustannukset per yritys ovat muutamia kymppejä vuodessa, vaatimuksena Imitsin ry:n jäsenyys.

Tärkeä funktio on myös tapahtumien mainostaminen ja niistä tiedottaminen.

Jatkossa on tarkoitus, että kaikki Imatran keskustan alueen tapahtumat löytyy mobiilikortista ja tapahtumista saa ilmoituksia suoraan oman älypuhelimensa näytölle. Kortti sopii siis niin paikallisille asukkaille kuin matkailijoille.

Cardu sovelluksella on yli 300 000 käyttäjää ja sen käyttäjämäärä kasvaa koko ajan.

Lataa sinäkin Imitsi-kortti nyt! 

Ja pistä tietoa kortista eteenpäin, vaikka jakamalla meidän FB sivun päivitystä. Kiitos!