Imitsin uusi toiminnanjohtaja on Mervi Leinonen

4.10.2019


Imatran Kaupunkikeskusta ry Imitsin hallitus on valinnut yhdistyksen uudeksi toiminnanjohtajaksi Mervi Leinosen.

Vuonna 1975 syntynyt Leinonen on luonut pitkän uran ravintola-alalla ja viimeisimpinä työtehtävinään hän on toiminut Scandic Patriassa Food & Beverage Managerina ja Valtionhotellin keittiömestarina. Koulutukseltaan Mervi on AMK Restonomi ja pitkän työuransa aikana hän on toiminut myös yrittäjänä.

Vapaa-ajallaan Leinonen toimii aktiivisesti Karjalan Keittiömestarit ry:ssä, harrastaa ratsastusta ja luonnossa liikkumista, hän on myös näytellyt pitkään  Ruokolahden Harrastajateatterissa.

Mervi itse on erittäin innostunut valinnastaan Imitsin toiminnanjohtajaksi ja odottaa kovasti, että pääsee aloittamaan työt keskustan kehittäjänä ja elävöittäjäna. Mervi aloittaa työt Imitsillä marraskuussa.

Imitsin puheenjohtaja Tiina Kärkäs-Sund kertoo Mervin iloisen ja positiivisen luonteen sekä monipuolisen työ- ja harrastuskokemuksen nostaneen hänet ykkösvaihtoehdoksi toiminnanjohtajaa etsittäessä. Uskomme, että Mervistä saamme erinomaisen toiminnanjohtajan elävöittämään keskustaa ja toimimaan jäsenistömme ja Imatrankosken edunvalvojana jatkossa.