Hämärän Helmiä - Imatran valoviikot

6.9.2021Imatralla 29.10. - 14.11.2021

Lähde mukaan toteuttamaan viime vuonna paljon kiitosta saanutta Hämärän Helmiä -valoviikkoja. Imitsi on suunnitellut kaikille Imatralaisille avoimen tapahtuman, jolla saadaan ilon välähdyksiä marraskuun pimeisiin iltoihin. Yhteistyössä mukana ovat Imatran kaupunki ja LAB.  

Eri puolilla Imatraa on tyhjiä näyteikkunoita, joihin halukkaat seurat ja yhdistykset voivat luoda oman valoteoksensa. Voit ideoida oman teoksesi myös yrityksesi näyteikkunaan, omaan puutarhaasi, harrastuspaikan ikkunaan tai vaikka pimeässä loistavina kivirölleinä lenkkipolkusi varteen. Vain luovuus on rajana! Ajatuksena on, että näillä ”kausivaloteoksilla” ilahdutetaan kaikkia ilta-aikaan liikkeellä olevia. Mukaan voivat tulla yritykset, yksityiset, yhteisöt tai vaikka koululuokat, ihan kuka vain.

Mukaan ilmoittaudutaan Imitsille, jotta saamme tehtyä listan mukana olevista kohteista. Kohteisiin voi tutustua jokainen oman aikataulunsa mukaan. Teokset ovat esillä lokakuun lopusta marraskuun puoliväliin. Teoksia voi äänestää ja yleisön mielestä paras teos julkaistaan Imatrankosken Joulunavaustapahtumassa la 27.11. Parhaimman teoksen tehneelle on luvassa palkinto ja äänestäneiden kesken arvotaan tuotepalkinto.

 

Tuodaan yhdessä ilon välähdyksiä pimeän keskelle!

Mukaan voi ilmoittautua ympäri Imatraa ja tyhjiä ikkunoita tiedustella 17.10. mennessä sähköpostilla: varaukset@imitsi.fi tai 040 5503327. Teosten tulisi olla valmiina julkistettaviksi pe 29.10. klo 17.00 Hämärän Helmiä -avajaistapahtuman aikaan.