Imitsin jäsenyritysten esittelyt alkavat - Pesula Pyykkikulma

8.10.2021
Pesula Pyykkikulma

Aloitamme tässä Uutiset-osiossa Imitsin jäsenyritysten esittelyt. Ensimmäisenä toiminnastaan kertovat Mira ja Inka Pesula Pyykkikulmasta.

 

Kerro lyhyesti toiminnastanne?

Perheyrityksemme Vuomaster Oy aloitti Pesula Pyykkikulma Imatran pyörittämisen elokuussa 2020. Pesulalla työskentelee Mira ja Inka. Erityisosaamistamme on esimerkiksi juhlavaatteet, villavaatteet, ryijyt, raanut, taljat, verhot ja vastaavat ”erikoisemmat” tekstiilit. Esimerkiksi matot ja isommat erät lakanapyykkiä, joita emme pysty itse pesemään ja viimeistelemään, välitämme asiantunteville yhteistyökumppaneille.

 

Miksi juuri teidän palveluitanne kannattaa käyttää?

Olemme ainut pesula Imatralla, josta löytyy kemiallinen pesukone. Kemiallisessa pesukoneessa pestään tekstiileitä, joita ei voi vesipestä. Kohtaamme kaikki asiakkaat yksilöllisesti ja jokaisen tekstiilin kohdalla teemme parhaamme esikäsittelystä viimeistelyyn. Tavoitteenamme on aina tyytyväinen asiakas.

 

Vinkkejä, miksi asioida juuri Imatran keskustassa?

Imatran keskustassa on pienyrittäjiä ja erityisosaamista. Käyttämällä näiden pienyrittäjien palveluita teemme Imatrankosken keskustasta elinvoimaisen ja varmistamme jatkossakin palveluiden saatavuuden.

 

Terveiset asiakkaille ja imatralaisille?

Tervetuloa niin uudet kuin jo tutuiksi tulleet asiakkaat, muistakaa hyödyntää paikallista osaamista!

Pesula Pyykkikulma, Matinkatu 3, Imatra. Puhelin 050 300 4448.