Imitsin jäsenyritysesittelyssä Dressmann

15.10.2021
Dressmann Imatra

Tällä kertaa esittelyssä miestenvaateliike Dressmann.  Asiakkaita siellä palvelevat Riina, Emilia, Noora ja Jenni.

 

Kerro lyhyesti toiminnastanne?

Dressmann on Pohjoismaiden suurin miestenvaateketju, joka kattaa kaikenikäisten, laatu- ja hintatietoisten miesten kaikki vaatetustarpeet. Dressmann tarjoaa täydellisen valikoiman perus- ja vapaa-ajan vaatteista juhlapukuihin – markkinoiden parhain hinnoin.

Frank Varnerin vuonna 1962 perustama Dressmann on osa Varner Group -muotikonsernia ja konsernin johto on keskitetty Oslon ulkopuolelle Slependeniin. Suomeen Dressmann on rantautunut vuonna 2000 ja Imatralla Dressmann-myymälä on palvellut jo vuodesta 2004 lähtien.

 

Miksi juuri teidän palveluitanne kannattaa käyttää?

Haluamme tarjota asiakkaillemme laajan ja monipuolisen valikoiman lisäksi erittäin hyvää asiakspalvelua. Myymälämme kokovalikoimasta löytyy koot S-3XL ja lisäksi tilattavissa on tuotteita aina kokoon 9XL asti. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua löytämään juuri sinulle sopivan asukokonaisuuden. Myös kanta-asiakasjärjestelmäämme kannattaa tutustua saadaksesi ensimmäisten joukossa tiedon kampanjoistamme sekä kerryttääksesi bonuksia ostoistasi. Myymäläämme saapuu joka viikko upeita uutuustuotteita ja lisäksi valikoimastamme löytyy aika klassikkotuotteet arkeen ja juhlaan.

 

Vinkkejä, miksi asioida juuri Imatran keskustassa?

Imatran keskusta tarjoaa monenlaisia elämyksiä. Keskustasta löytyy kansainvälisiä muoti- ja vaateketjuja, kauneuden- ja hyvinvoinnin palveluja, sekä laadukkaita tuotteita vaativankin sisustajan makuun. Ostosten välissä voi piipahtaa ihastelemaan Imatran sydämeksikin kutsuttua Imatrankosken maisemaa. Nälän yllättäessä keskustan alueen ravintoloissa on mistä valita! Keskustassa on helppo liikkua kävellen ja kaikki palvelut ovatkin kävelymatkan etäisyydellä.

 

Terveiset asiakkaille ja imatralaisille?

Dressmann on palvellut Imatran keskustassa jo 17 vuotta ja näihin vuosiin mahtuu unohtumattomia asiakaskokemuksia! Kanta-asiakkaitamme on aina mukava nähdä ja tietysti otamme myös uudet asiakkaat aina ilolla vastaan. Olemme täällä palvellaksemme teitä parhaalla mahdollisella tavalla – tervetuloa tutustumaan myymälän valikoimaan! Löydät meidät Imatran keskustasta Koskentorin liikekeskuksesta.

 

Dressmann, Helsingintie 9, Imatra. Puhelin 040 199 5702.