Imitsin jäsenyritysesittelyssä AlexSandra

10.12.2021

Tällä kertaa jäsenesittelyssämme on alusasujen erikoisliike AlexSandra. Asiakkaita liikkeessä palvelevat pääasiassa Tiina ja Tuija, Katja ja Pirjo tuuraavat.Kysymyksiimme vastaa yrittäjä Tuija Ovaska. 

 

Kerro lyhyesti toiminnastanne?

AlexSandra on paikallinen monipuolinen alusasujen erikoisliike.

Myymälät myös Lappeenrannassa ja Savonlinnassa sekä VERKKOKAUPPA: alexsandra.fi. Valikoimissamme on alus-, yö ja uima-asut, sukkatuotteet sekä kerrastot naisille ja pienet valikoimat myös miehille.

 

Miksi juuri teidän palveluitanne kannattaa käyttää?

Meiltä saat palvelua. Etsimme kanssasi juuri Sinulle sopivat tuotteet ja halutessasi autamme sovituksessa niin, että myös koko on oikea. Kaikki tuotteemme ovat vastuullisesti valmistettu laadukkaista materiaaleista. Meillä on Etelä-Karjalan laajin valikoima myymissämme tuotteissa. Myös edustamiemme brändien tehtaan varastot ovat käytettävissämme ja usein tilaammekin asiakkaalle esim. hänen haluaman värin jostain tuotteesta.

 

Vinkkejä, miksi asioida juuri Imatran keskustassa?

Pidetään kaupungin keskusta elävänä ja vielä olemassa olevat liikkeet pystyssä. Parempien aikojen koittaessa kaupunkimme on houkuttelevampi myös uusien yritysten rantautua. Elävä kaupunki on meidän kaikkien etu.

 

Terveiset asiakkaille ja imatralaisille?

Mukavaa joulun odotusta kaikille ja tervetuloa ostoksille! Olemme juuri Teitä varten!

 

AlexSandra, Koskenparras 5, Imatra. Puhelin 0400 245244.

Löydät meidät myös Facebookista ja Instagramista.