Imitsin jäsenesittelyssä Kehon Vuoksi

24.1.2022

Tällä kertaa jäsenesittelyssämme on uusin jäsenemme Kehon Vuoksi. Yritys tarjoaa Imatran keskustan kupeessa yksilölliset ja monipuoliset hieronta- ja hyvinvointipalvelut. Hieronnan lisäksi tarjoamme X°Cryo-huippukylmähoitoa sekä toimimme Back On Track – ja Neolife-tuotteiden jälleenmyyjänä. Kehon Vuoksi perustettiin heinäkuussa 2021 ja rautaisesta ammattitaidosta vastaavat Pirkanmaalta Imatralle muuttanut yrittäjäpariskunta Anette ja Niklas.

 

Miksi juuri teidän palveluitanne kannattaa käyttää?

Palvelemme jokaisen asiakkaan yksilönä ja hoito suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa asiakkaan toiveita kuunnellen. Pyrimme mahdollisuuksien mukaan myös ratkaisemaan ongelman, jonka takia asiakas on hakeutunut hierontaan. Haluamme, että asiakkailla on saatavilla ajantasainen tieto ja ammattitaito, joten pidämme molempia yllä erilaisilla koulutuksilla, viimeisimpänä purentalihasten hieronta. Meille on tervetulleita kaikki toimistotyöläisestä huippu-urheilijaan!

 

Vinkkejä, miksi asioida juuri Imatran keskustassa?

Käyttämällä Imatran keskustan palveluita taataan, että keskustan alue pysyy elinvoimaisena ja houkuttelevana myös tulevaisuudessa. Pidetään huoli, että myös jatkossa voimme nauttia keskustan monipuolisesta tarjonnasta – samalla reissulla voi ihastella niin Imatrankosken kuohuja kuin pysähtyä paikalliseen kahvilaan kupposelle.

 

Terveiset asiakkaille ja imatralaisille?

Haluamme kiittää kaikkia asiakkaitamme lämpimästä vastaanotosta ja toivotamme kaikille imatralaisille hyvää alkanutta vuotta 2022! Muistakaa ottaa hetki aikaa itsellenne vaikka hieronnan muodossa!

 

Lisätietoa meistä ja palveluistamme sekä nettiajanvarauksen löydät osoitteesta www.kehonvuoksi.fi. Meidät löytää myös Instagramista ja Facebookista @kehonvuoksi!

Kehon Vuoksi, Heikinkatu 15, Imatra, www.kehonvuoksi.fi, p. 040 411 0900, sähköposti: info@kehonvuoksi.fi

 

Virtaa hyvinvoinnillesi!