Imitsin jäsenyritysesittelyssä Imatrankosken apteekki

6.9.2022

Tällä kertaa jäsenesittelyssämme on Imatrankosken apteekki.

 

Kerro lyhyesti toiminnastanne?

Imatrankosken apteekki palvelee asiakkaitaan kulmilla. Henkilökuntamme koostuu n. kymmenestä farmasian alan rautaisesta ammattilaisesta.

Apteekkari vastaa omistajana apteekin kaikesta toiminnasta ja toimintaa kehitetään yhteistyössä ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa.

Proviisori ja farmaseutit vastaavat niin reseptiasioista kuin itsehoitopuolella asioivien asiakkaiden asiakaspalvelusta, lääkeneuvonnasta ja lääketurvallisuudesta. Apteekin tekninen henkilökunta hoitaa tavaralogistiikan ja laskutusasioiden sujumisen. Toimimme opetusapteekkina, joten apteekissa työskentelee ajoittain myös alan opiskelijoita.

Palvelemme asiakkaita monipuolisesti. Apteekin palveluita ovat normaalin apteekkitoiminnan lisäksi mm. lääkkeiden annosjakelu, lääkehoidon tarkistuspalvelu sekä lääkkeiden kotiinkuljetus, jotka lisäävät lääketurvallisuutta ja helpottavat lääkeasioiden sujumista kotona. Kivijalan lisäksi palvelemme myös verkossa, josta voi tilata turvallisesti reseptilääkkeitä ja muita apteekkituotteita. Verkosta tilatut tuotteet voi noutaa kätevästi myös Imatrankosken S-marketin noutolokerikosta kaupan aukioloaikoina.

Apteekin palveluista löytyvät myös sairaanhoitajan tukisukkapäivät kuukauden ensimmäisenä lauantaina (ajanvaraus) sekä hoitoalan opiskelijoiden suorittamat ilmaiset mittauspäivät apteekilla. Lisäksi pyrimme järjestämään erilaisia teemapäiviä pitkin vuotta. Näistä kaikista tiedotamme aina erikseen.

 

Miksi juuri teidän palveluitanne kannattaa käyttää?

Meillä on paikkakunnan monipuolisimmat apteekkipalvelut. Olemme panostaneet digitaalisuuteen (esimerkiksi verkkoapteekki, noutolokerikko), jolloin asiakas voi valita hänelle parhaiten sopivimman asiointikanavan, oli se sitten paikan päällä tai digikanavissa.

Lisäksi pyrimme järjestämään paljon hyviä tarjouksia ja tapahtumia, joista kerrotaan kotiin jaettavassa asiakaslehdessä sekä somessa. Meillä on myös useita maksuttomia terveyttä tukevia palveluita. Lisäksi pyrimme pitämään apteekissamme kattavaa valikoimaa ja asiakkaiden toiveet otamme herkästi huomioon.

Meidän apteekissa panostamme paljon asiakaspalveluun, jotta asiakkaiden asioiminen apteekissa olisi mahdollisimman sujuvaa ja joutuisaa. Apteekin ammattitaitoinen henkilökunta tarjoaa ystävällistä palvelua laadusta tinkimättä. Lasten kanssa asiointi on pyritty tekemään vaivattomaksi järjestämällä lapsille oma leikkinurkkaus ja myös lemmikit ovat tervetulleita!
 

Vinkkejä, miksi asioida juuri Imatran keskustassa?

Imatrankoskelle kannattaa tulla tietenkin paikan historiallisten nähtävyyksien ja ihmiskohtaamisten takia. Keskustasta löytyy paljon ihania pienliikkeitä ja ravintoloita ja myös uusia tuttavuuksia on tulossa.

Keskustassa palvelut ovat helposti saatavilla, käyttämällä palveluita ne myös säilyvät jatkossakin keskustassa!

 

Terveiset asiakkaille ja imatralaisille?

Tervetuloa asioimaan kulmilla Imatran monipuolisimmassa apteekissa! Laita apteekkimme seurantaan Facebookissa ja Instagramissa, näin saat aina ensimmäisenä tietoa tarjouksista ja muista ajankohtaisista asioista.

 

Imatrankosken apteekki, Helsingintie 9, Imatra. Puhelin 05 5411770.