Ei makseta! Ei makseta! -näytelmä Teatteri Imatrassa 23.10. - 15.12.2021

Aika: 23.10.-15.12.2021
Paikka: Teatteri Imatra

EI MAKSETA! EI MAKSETA!

Kaikki maksaa enemmän kuin oikeasti on varaa. Ei makseta! Ei makseta! on poliittinen satiiri tavallisten ihmisten elämästä, jossa arki on yhtä farssia.

Valheella on lyhyet jäljet, valkoisellakin. Näin saa huomata myös Maire, joka yrittää salata umpirehelliseltä mieheltään Raimolta, että marketissa puhjennut asiakkaiden ’maksulakko’ imaisi hänet mukaan laittomuuksiin. Hämärätouhujen sekaan soljahtaa myös ystävä, naapurin pätkätyöläinen Irkku ja hänen luottamusmiehenä toimiva miehensä Saku. Aikamoinen linnunsiemensoppa on keitetty – ja syötykin, ennen kuin sotku on siivottu ja välit virkavallan – ja aviopuolisoiden kanssa selvitetty.

Dario Fo, italialainen teatterimaestro ja Nobel-kirjailija oli loistava humoristi ja koomikko, jonka takuuvarma ja hullunhauska komedia nähdään syksyllä Teatteri Imatrassa. Hänen komedioidensa nauru kumpuaa arjen oivalluksista, yhteiskunnallisista huomioista ja ihmisluonteiden tarkasta havainnoinnista. Fon näytelmät avaavat katsojalle mielenkiintoisen vinkkelin elämäämme, joka silmänräpäyksessä voi muuttua tragikoomiseksi selviytymistaisteluksi.

Rooleissa Aki Honkatukia, Ulla-Maija Järnstedt, Kari Kinnari, Marko Kurikka, Antti Laine ja Eeva Mäenpää.

Ensi-ilta 23.10.2021
Esitykset jatkuvat 15.12.2021 saakka

10.12. Ilmainen joukkoliikenne koko päivän.