Elämä ikkunan takana musikaali - Teatteri Imatrassa 23.4.2022 asti

Aika: 5.2.-23.4.2022
Paikka: Teatteri Imatra

RIEMUKKAAN ROUHEA MUSIKAALI LEEVI AND THE LEAVINGSIN LAULUIHIN

Elämä ikkunan takana käynnistyy, kun Karoliina tapaa ystävättärensä Marja-Leenan ja kummallakin on uutisia: Marja-Leena on tavannut netissä miehen, joka on varakas, komea ja ihana lääkäri. Karoliina pudottaa pommin kertomalla, että hänkin on löytänyt netistä miehen. Marja-Leena on ihmeissään, Karohan on naimisissa ja kolmen lapsen äiti. Karoliina sanoo jättävänsä Hannun ja lapset sillä nyt on hänen vuoronsa elää. ”Mä oon katsonut elämää ikkunan takaa, se loppu nyt!” 

Eppu Nuotion Teatteri Imatralle kirjoittama lämmin, arkisentuttu, hauska ja koskettavakin musiikkinäytelmä tutkii parisuhteen raapivaa karheutta ja vie Gösta Sundqvistin rakastettujen laulujen nostalgiseen maailmaan. Musiikkinäytelmän kappaleina kuullaan mm. Rin-Tin-Tin, Enkelinhöyheniä ikkunalaudalla, Laura Jenna Ellinoora Alexandra Camilla Jurvanen, Pohjois- Karjala, Vasara ja nauloja sekä Mitä kuuluu, Marja-Leena. 

 

Päärooleissa Kirsti Valve (vier.) ja Eeva Mäenpää.
Muissa rooleissa Pirja Arponen (vier.), Anna Hanski (vier.), Kari Kinnari, Marko Kurikka, Antti Laine, Ville Lamberg (vier.), Heikki Pöyhiä (vier.) ja Tatu Siivonen (vier.).

Bändissä Lauri Kuosa (kitara, kosketinsoittimet), Heikki Kaskela (kosketinsoittimet), Janne Pätilä (rummut) ja Pekka Ranta (basso).

 

Kantaesitys Teatteri Imatran suurella näyttämöllä lauantaina 5.2.2022 klo 16.00. Esitykset jatkuvat 23.4.2022 asti.