Niin paljon kuuluu rakkauteen, Imatran kesäteatterissa 28.6. - 31.7.2022


Aika: 28.6.-31.7.2022
Paikka: Imatran kesäteatteri

Uusi romanttinen musiikkikomedia Fredin rakastetuilla lauluilla Imatran kesäteatterissa 2022.

Niin paljon kuuluu rakkauteen on kertomus paluumuuttaja Reetasta, joka pitää kyläkauppa Kylänonnea kotiseudullaan Etelä-Karjalassa. Elämä maaseudulla on kaikkea sitä mitä Reetta on toivonutkin. Helsingin kiihkeä elämänmeno on jäänyt taa, ja tilalle on tullut rauhaa ja luontoa. 

Mutta mitäpä elämä olisi ilman vastoinkäymisiä? Läheinen suurostari Supermooli vie asiakkaita ja vaikka kesäasukkaat tuovatkin piristystä liiketoimintaan, on toimeentulo silti sinnittelyä. Onneksi paikallinen luomuviljelijä Mikko auttaa Reettaa parhaansa mukaan. Mikon auttamishalua tosin lisää kehnosti peitelty ihastuminen. 

Reetan osa-aikaisena kesäapulaisena toimii Reetan siskontytär Anni ja naapurissa asuva Anjakin pistäytyy kaupalla päivittäin. Anjassa on suurta elämänviisautta, vaikka hän myös luulee tietävänsä kaikesta kaiken. Anjalta löytyy myös humoristinen sananlasku joka tilanteeseen.

Kesäisenä päivänä kaikki muuttuu, kun kaupalle saapuu Antti, Reetan nuoruuden ihastus Espoosta. Pian on kyläkauppa Kylänonnen ympäristö täynnä ihastumisia, unelmia ja mustasukkaisuutta. Monia mutkia ja hauskojakin hetkiä koetaan ennen kuin kysymyksiin löytyy vastauksia.

Löytääkö rakkaus tiensä oikeisiin sydämiin? Näyttääkö elämä aurinkoisen puolensa ja tarjoaa ihmisille sittenkin onnen? 

Laulajalegenda Fredin syntymästä tulee kuluneeksi 80 vuotta. Uudessa musiikkikomediassa kunnioitetaan muusikkotaiturin uraa, ja kuullaan Fredin tunnetuimpia hittejä, jotka rytmittävät tapahtumia bändin sekä ensemblen esittäminä. 

Rooleissa upeat vierailijat: Kirsi Ylijoki, Aarni Kivinen, Miikka Wallin, Leena Rousti ja Vilma Kinnunen.

Kantaesitys Imatran kesäteatterissa ti 28.6.2022. Esitykset jatkuvat su 31.7.2022 saakka.