Helppo ero, Teatteri Imatra


Aika: 22.10.-17.12.2022
Paikka: Teatteri Imatra, suuri näyttämö

TERAPEUTTINEN KOMEDIA

Onko elämässäsi ongelmia? Haluatko päästä niistä eroon? Ei hätää, apu on lähellä! Tule eroterapiaan, jossa on tarjolla kaikki mahdolliset terapiamuodot läpsyterapiasta yksisarvisterapiaan. Täällä, jos jossain elämäsi muuttuu paremmaksi! 

Helppo ero on komedia, joka kertoo eroterapeutti Mikasta, joka on tajunnut haluavansa päästä eroon koko tämänhetkisestä elämästään. Poistolistalle joutuvat niin koti kuin yritys - ehkä jopa parisuhdekin. 

Mikan tiellä on vain yksi este: viimeinen työpäivä ennen terapiavastaanoton myymistä ja tulevaa vapautta, mutta kaikki ei suju aivan suunnitelmien mukaan. Mikan vastaanoton takahuoneen seinässä on läikkä, jonka Mika pelkää olevan jotakin vakavaa, ehkä kosteusvaurio? Näytelmässä seuraamme Mikan viimeistä työpäivää, josta ei käänteitä puutu. 

Tule katsomaan, kun Mika auttaa mm. näyttelijää pääsemään eroon maneereistaan ja pariskuntaa pääsemään eroon puolison heviongelmasta. Tule katsomaan, pääseekö Mika eroon elämästään vai mureneeko unelmat seinien ja rakenteiden kosteusongelmien mukana tomuksi. 

Helppo ero antaa meille kaikille mahdollisuuden tarkastella omaa elämäämme ottamatta asioita liian vakavasti. Mistä me haluamme päästä eroon? Yhdestä asiasta tämän näytelmän äärellä et kuitenkaan eroon pääse - nimittäin naurusta. Sitä katsomossa tulee riittämään! 

Teoksen ohjaa Imatralle helsinkiläinen teatteriohjaaja Joel Härkönen. Mikan roolissa nähdään Aki Honkatukia.

Ensi-ilta Teatteri Imatran suurella näyttämöllä 22.10.2022. Esitykset jatkuvat 17.12. saakka. Esityksen arvioitu kesto on noin 2 h, sis. väliajan. Esityksen lopullinen kesto varmistuu ensi-iltaviikolla.