AKKE -hanke

AKKE-hanke: Lappeenrannan ja Imatran kaupunkikeskustojen yritysten ja palveluiden digitaalinen markkinointi 2021 – 2022 (LIdigi) LAKES ry ja Imitsi ry hakivat yhdessä rahoitusta toteuttaa AKKE-hanke: Lappeenrannan ja Imatran kaupunkikeskustojen yritysten ja palveluiden digitaalinen markkinointi 2021 – 2022 (LIdigi).

Hyväksytyn hankkeen ajoitus on 1.5.2021 –31.3.2022. Yhteishankkeen hallinnoiva taho on LAKES/Armi Sallinen ja osa-toteuttaja Imitsi/Mervi Leinonen. Etelä-Karjalan liiton AKKE-rahoitus on Alueiden kestävän kasvun ja elinvoiman rahoitusta, mikä on tarkoitettu kohdennettavaksi alueellisten selviytymissuunnitelmien toimeenpanoon.

Hankkeen aikana on tarkoitus järjestää keskustan pk-yrityksille koulutustilaisuuksia 3-5 kpl. Koulutukset toteutetaan arki iltana n. 3 tuntia/kerta. Aloitus klo 16.30 ja päättyy klo 20.00. Tavoitteena on innostaa, antaa valmiuksia ja herättää yrittäjät hyödyntämään verkkokaupan ja digitalisaation mahdollisuuksia ja kampanjoimaan yhdessä elävän kaupunkikeskustan puolesta. Koulutusten ”punainen lanka” on käytännönläheisyys ja hyöty yrityksille siten, että se jää osaksi arkipäivää ja tuo näkyvyyttä ja myyntiä yrityksille. Kaikki koulutukset ovat yrityksille MAKSUTTOMIA. Kouluttajana meillä on huippuosaaja, eli Sähköinen Liiketoiminta Suomi Oy, Kirsi Mikkola Rovaniemeltä. Kirsillä on huikea kokemus pk-yritysten digikoulutuksista ja paljosta muustakin.

Koulutukset pidetään Lappeenrannassa 2022:

Torstai 10.2.2022

Torstai 24.2.2022

Torstai 10.3.2022

Torstai 17.3.2022

Aiheena sisällöntuotanto somessa, somemarkkinointi. Alustavia koulutusten teemoja mm: Sisällöntuottaminen somessa ja somemarkkinointi, Videoiden tekeminen someen, Verkkokauppa, Googlen ilmaiset työkalut, Markkinoinnin automaatio, Youtube-ratkaisut ja niiden hyödyntäminen.