Imatrankoskella ei järjestetä perinteisiä vappujuhlia tänä vuonna

29.4.2020 klo 15:25


Ideoita vapun viettoon koronarajoitusten aikana

Koronatilanne ja siitä johtuvat kokoontumisrajoitukset koskevat meitä kaikkia, myös vappuna. Vaikka tänä vuonna vappupiknik Koskipuistossa tai lakitusjuhla Piponiuksentalolla jääkin väliin, se ei tarkoita sitä, etteikö vappua voisi juhlistaa muilla tavoin. On monia vaihtoehtoisia tapoja viettää vappua yhteisöllisesti mutta fyysisesti erillään.

Parveke- tai terassigrillailujen välissä voi vapputapahtumia seurailla vaikkapa netin välityksellä. Imatran Immet live-striimaavat toteutettavan sukkanauhaperformanssin Facebookiin pe 1.5. klo 13. Immet julkaisevat viimeistään perjantaina myös uuden vappuhenkisen virtuaalikuorovideonsa nettisivuillaan sekä YouTube-kanavallaan. 

 

Eri puolueet juhlistavat vappua järjestämällä erilaista ohjelmaa mm. omilla Facebook kanavillaan. Esimerkiksi Kokoomus tarjoaa vappuhulinoita vappuaattoaamusta klo 10.30 aina Vappupäivän iltaan saakka. Perussuomalaisten ohjelma Facebookin välityksellä alkaa perjantaina klo 13 ja Sdp:n klo 14. Myös Valtioneuvosto järjestää paljon kivaa ohjelmaa koko vapun ajan. Lisätietoja ohjelmasta sekä vapunajan tiedotteista saa osoitteesta www.virtuaalivappu.fi.

 

Imitsi toivottaa kaikille oikein hauskaa ja mieleenpainuvaa vappua 2020! Pitäkää itsestänne ja toisista huolta!