Tapahtumakalenteri

Kulmien kiertäjäiset 15.6.2024

Imatran kaupunkikeskusta, Imitsi ry:n 25-vuotisjuhlavuoden merkeissä kutsumme kaikkia entisiä Kulmien kiertäjiä muistelemaan menneitä ja kiertämään yhdessä tuttuja kulmia. Oman aikakautesi kampaukset, meikit ja pukeutuminen ovat kiertäjillä suotavia.

Lisätietoa »

Reinikainen 25.6.-3.8.2024

Legendaarisen hulvaton konstaapeli Reinikainen astelee ”niin maan perusteellisesti” Imatran kesäteatterin näyttämölle kesällä 2024 ja laittaa asiat ja ihmiset järjestykseen.

Lisätietoa »

Saimaa Cycle Tour 28.-29.6.2024

Saimaa Cycle Tour poljetaan keskellä maailman kauneimpia järvimaisemia ja tapahtumassa päästään nauttimaan kesäyön taianomaisesta valosta ja tunnelmasta. Saimaa Cycle Tour on avoin liikuntatapahtuma kaiken tasoisille pyöräilyn harrastajille, jotka haluavat haastaa itsensä tähän ainutlaatuiseen pyöräilykokemukseen.

Lisätietoa »

Imatranajot 4.7.-7.7.2024

Vuoksen rannat täyttyvät jälleen tuhansista moottoripyöristä sekä kymmenistä tuhansista moottoriurheilufaneista, kun maailman parhaat katuratakuljettajat saapuvat kilpailemaan Imatran herruudesta. Vuoden 2024 tapahtuma tarjoaa entistä enemmän moottoriurheilua, sillä tulevana vuonna tapahtuma järjestetään nelipäiväisenä.

Lisätietoa »

Vuoksi Swim Imatra 17.8.2024

Suomen suurimman järven Saimaan kirkas vesi, huikeat maisemat ja vanhat venevajat johtavat uimarit Vuokseen, josta alkaa tapahtuman hauskin ja ennen kaikkea vauhdikkain osuus. Vuoksen virtauksessa uidessa uimarit kokevat taatusti ennätysvauhdin.

Lisätietoa »

Imatrapäivä 24.8.2024

Imatra-päivä on kaupunkilaisten oma päivä, johon toivotaan myös vieraita niin lähikunnista kuin kauempaakin. Kaupunki on täynnä erilaisia tapahtumia kaiken ikäisille päätapahtumapaikkana imatralaisten oma olohuone, kävelykatu Koskenparras.

Lisätietoa »