Imitsin jäsenesittelyssä Neitsytniemen kartano

20.11.2021

Tällä kertaa Imitsin jäsenesittelyssä on Neitsytniemen kartano. Kartanoa meille esittelee itse kartanon rouva Jaana Tirri.

Kansallismaisemassa Vuoksen rannalla sijaitsevan Neitsytniemen Kartanon rakennutti paroni Edvard von Nottbeck vuonna 1900. Vaiherikkaiden vuosien ja useiden omistajien jälkeen Kartano siirtyi Jaana ja Jari Tirrin omistukseen 2019. Kartanon sisustus sekä ulkopuoli on kokenut monenlaisia muutoksia aina kunkin omistajan mieltymysten ja tarpeiden mukaan. Jaana ja Jari ovat pikkuhiljaa palauttaneet kartanon alkuperäisen loistoonsa, joka kartanossa Nottbeckien aikaan oli. Kartanossa voit yöpyä kauniisti remontoiduissa, tunnelmallisissa hotellihuoneissa tai viihtyisissä ryhmämajoitustiloissa.

Neitsytniemen Kartano sopii erinomaisesti juhlien ja kokousten järjestämiseen. Juhlatilaa on kahden upean salin sekä kauniin salongin verran. Alakerran tilat yhdistämällä vieraspaikkoja löytyy kaikkiaan noin 120 vieraalle. Kesäaikaan puutarhan suuri terassi laajentaa juhlatilaa vielä 50 vieraalle. Juhlatiloissa käytössäsi on nykyaikainen kokoustekniikka ja langaton verkko. Kartanon arvokas ilmapiiri, kattokruunujen loiste, kaunis näköala Vuokselle ja yhteistyökumppaneidemme loihtima maukas ruoka luo loisteliaat puitteet elämäsi tärkeille juhlille ja tapahtumille. Halutessasi voit vuokrata vaikka koko Kartanon käyttöösi.

Kartanosta löydät rauhaa, rentoutumista ja ripauksen ylellisyyttä. Meille olet tervetullut läheltä ja kaukaa!

Vinkki imatralaisille: Neitsytniemen Kartanossa järjestetään tilauksesta myös Kartanokierroksia, joilla pääset tutustumaan Kartanon historiaan Kartanon Rouvan opastuksella. Kierroksen lopuksi nautitaan leivoskahvit.

Neitsytniemenkartano, Neitsytniemenkuja 12, 55400 Imatra, Puh. 045 658 1900 jaana.tirri@tirri.fi

www.neitsytniemenkartano.fi  FB neitsytniemenkartano IG @neitsytniemijakartano