Jäsenesittelyssä Discover Saimaa ja Tarude Travels

31.1.2022Tällä viikolla esittelemme naisen Discover Saimaa ja Tarude Travels -yritysten takaa; yrittäjä Taru Kaljunen. 

"Mie oon Taru Kaljunen ja olen Discover Saimaan yrittäjä. Yritykseni toimii Imatralta käsin Etelä-Karjalan alueella. Imatra on kotikaupunkini ja herättää tunteita vahvasti. Imatra on matkailun synnyinkaupunki ja matkailijoille pitää tarjota mahdollisuus tutustua syvällisemmin kaupungin historiaan ja sen tarinoihin.

 

Olen sairaanhoitaja ja luontoelämysopas ammateiltani. Sairaanhoitajana olen toiminut pääkaupunkiseudulla parinkymmenen vuoden ajan päivystyksestä leikkaussaliin. 

 

Perustin matkailualan yrityksen Tarude Travelsin ja lähdin Ranskaan ja Italiaan organisoimaan ja järjestämään muun muassa hiihtovaelluksia, kiipeilymatkoja, purjehdusmatkoja ja luontoelämyksiä. Koronan seurauksena ajauduin Suomeen ja kotipaikkakunnalle Imatralle. Matkalla Ranskasta Suomeen monen karanteenin kautta syntyi idea Discover Saimaasta kotiseutu rakkauden myötä. Idea lähti vyöryämään kuin lumipallo jyrkässä mäessä. Viimeisestä karanteenista vapauduttuani homma alkoi pyörimään samantien ja ensimmäiset pyörämatkailijat olivat tulossa Saimaan saaristoreitille. Sillä tiellä ollaan ja toiminta on laajentunut jatkuvasti ja tulee koko ajan kasvamaan.

 

Tykkään olla ihmisten kanssa tekemisissä ja haluan antaa heille ainutlaatuisen ihmisten välisen kokonaisvaltaisen kohtaamisen tunteen. Haluan ylittää asiakkaiden odotukset ja tarjota heille mahdollisuuden elämyksiin, jotka jättävät muistikuvan ainutlaatuisista hetkistä.

 

Tuntuu ihan missiolta, kun voin jotenkin olla mukana prosessissa, jossa luonnossa liikkumisen synnyttämä hyvä olo näkyy ja kuuluu ihmisen olemuksesta tai sanoista. Vahvuuksiani on monipuolisuus, asiakaslähtöinen toiminta, aktiivisuus sekä yrittäjähenkisyys. Kehitän aktiivisesti itseäni koulutuksilla ja itsenäisellä opiskelulla. Näin pysyn hereillä ja ajantasalla asioissa."

 

Ota yhteyttä ja lähde seikkailuun Discover Saimaan matkaan!

 

Discover Saimaa, www.discoversaimaa.fi , puhelin +358 41 313 6868, sähköposti info@discoversaimaa.fi