Ikuisesti nuori, Teatteri Imatra


Aika: 3.2.-27.4.2024
Paikka: Imatran Teatteri

Ikuisesti nuori (Forever Young) on maailmalla valtaisasti menestynyt musiikkikomedia, joka on täynnä elämää, naurua ja lämpöä.

Näytelmä leikittelee riehakkaalla ja hävyttömällä huumorilla.

Ajassa on menty eteenpäin viitisenkymmentä vuotta. Teatteri Imatra on suljettu jo kauan sitten ja se on muutettu näyttelijöiden vanhainkodiksi. Ja eipä kenelle tahansa näyttelijöille, vaan Teatteri Imatran omalle väelle! Lavalla tavataan siis noin 90-vuotiaat näyttelijät Ulla, Hanna, Axa, Marko, Kustaa ja Joonas sekä kapellimestari-Lauri. Joukkoa hoitaa ja johtaa sisar Alma.

Tässä joukossa hullutellaan hersyvillä tarinoilla, yllättävillä tanssinumeroilla ja riehakkaalla rockilla. Musiikkikomedia tarjoaa lukuisia hittejä, kuten I love rock’n’roll, Stairway to Heaven ja tietenkin Forever Young.

Näytelmä on unelma ja ylistyslaulu kaikille meille ikääntyville. Välillä vanheneminen on vaikeaa ja raskasta, vaikka elämä tarjoaa myös nautintoja ja iloa. Kaipuu rakkauteen on suurta. On kertakaikkisen hienoa nähdä ihmiset oman elämänsä pääroolissa.

Ohjauksesta ja tekstisuomennoksesta vastaa Timo Rissanen, lavastuksesta Mirva Mustonen (vier.), puvustuksesta Marja Liukkonen, koreografiasta Osku Heiskanen (vier.) ja kapellimestarina toimii Lauri Kuosa. Rooleissa nähdään Ulla-Maija Järnstedt, Hanna Kaskela, Aki Honkatukia, Alma-Ruut Karjalainen (vier.), Marko Kurikka, Kustaa Tuohimaa, Joonas Vartiainen ja Lauri Kuosa.

Suomenkielinen kantaesitys 3.2.2024 suurella näyttämöllä.

Liput: Ticketmaster